TAP: Εμείς αναμονή θα σας δώσουμε. Το αν θα πάρετε όμως φυσικό αέριο είναι θέμα που έπρεπε ήδη να έχουν εξασφαλίσει οι βουλευτές και οι τοπικοί άρχοντες!

Posted by : Mr. Blog | 17 Φεβ 2015 | Published in

TAP: ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ!!!
Κατάμεστη η αίθουσα της ΕΔΗΚΑ. Μεγάλο το ενδιαφέρον των Καστοριανών πολιτών για το συγκεκριμένο θέμα. Ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το εξής:


Οι άνθρωποι του TAP εξήγησαν ότι θα υπάρξει «αναμονή» δηλαδή τεχνική πρόβλεψη για να γίνει έργο διανομής φυσικού αερίου στην Καστοριά (αφού βρεθεί τρόπος και φορέας να αναλάβει τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση δικτύου.)Εμείς δεν θα απολογηθούμε για τους βουλευτές κτλ. Είναι ένα θέμα που πρέπει σαν Καστοριά να το διεκδικήσετε από την κυβέρνηση.

Αυτό είναι το κυριότερο που ακούστηκε στη χθεσινή συνάντηση. Όλα τα άλλα είναι κλιμακούμενης αλλά δευτερεύουσας σημασίας και πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι κάτοικοι της Καστοριάς. Οι πολιτικοί μας «άρχοντες» έριξαν αρκετό ύπνο μέχρι στιγμής. Το oladeka από το 2013 έκρουε τον κώδωνα. Δείτε ΕΔΩ  Επικοινωνήσαμε τότε με τα κεντρικά γραφεία του TAP και από τότε λέγαμε το εξής απλό: Δεν είναι θέμα του TAP το αν θα πάρουμε κάποτε φυσικό αέριο στην Καστοριά, αλλά θέμα διεκδίκησης των δικών μας πολιτικών κανακάρηδων! Από τότε χάσαμε ήδη τεράστιο χρόνο εξαιτίας της αδράνειας των τροφαντών πολιτικών και αυτοδιοικητικών μας υπάρξεων! Οι οποίοι οφείλουμε να ομολογήσουμε κοιμούνται ακόμη τον ύπνο του δικαίου. Εκτός της έρευνας χρειάζεται και διεκδίκηση κυρίες και και κύριοι βολεμένοι. Και ο κόσμος περιμένει να ενημερωθεί για τις ενέργειες και τα αποτελέσματα αυτών.

Πολλοί είναι οι απαισιόδοξοι που λένε ότι είμαστε πολύ μικρή περιοχή και δεν δημιουργούμε εμπορικό ενδιαφέρον σε κανέναν φορέα έτσι ώστε να επενδύσει σε δίκτυο παροχής φυσικού αερίου. Εντάξει τότε! Ας δεχθούμε τη μοίρα μας και ας ανοίξουμε μια τρύπα ο καθένας για να χωθούμε μέσα και να μείνουμε εκεί!

Αυτή η μοιρολατρία της Καστοριάς ρε παιδί μου! Αυτή η δουλικότητα! Αντί να διεκδικήσουμε, αποδεχόμαστε τον θάνατό μας αμαχητί! Γιατί ρε πατριώτες, δικαιολογείται επιχειρηματικά η ύπαρξη αεροδρομίου στην Καστοριά? Ως άγονη γραμμή δεν το έχουμε αυτό? (Άσχετα αν θα μπορούσε να λειτουργεί με άλλους πιο ορθόδοξους τρόπους σε συνδυασμό με τη γούνα πχ αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα). Γιατί λειτουργούμε πάντα ως ήσυχα προβατάκια που πάνε μόνα τους στο στόμα του λύκου? Μήπως θα πρεπε να δώσουμε ένα σηματάκι τόσο δα μικρό στους πολιτικούς και τους αυτοδιοικητικούς μας να κουνήσουν τον ποπό τους απ τις ...αρχοντικές καρέκλες και τα βουλιαγμένα καθίσματα των  βουλευτικών οχημάτων τους? Μήπως πρέπει να τους πούμε ένα ωραίο «ξυπνείστε!» επιτέλους?

Ο TAP το είπε: Δεν θα απολογηθούμε εμείς για τους βουλευτές σας κλπ κλπ....