ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΣ AMERICAN LEGEND - ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Posted by : Mr. Blog | 19 Μαρ 2015 | Published in

Η δημοπρασία της American Legend ξεκίνησε χθες 18 Μαρτίου 2015 με προσφορά των επεγεργασμένων χρωμάτων. Συμμετείχαν αγοραστές από όλο τον κόσμο, με εμφανή την πλειοψηφία των  εκατοντάδων  Κινέζων που διαγωνίστηκαν για τα εμπορεύματα στη
διάρκεια της ημέρας.

Τόσο η πρόσφατη υποτίμηση του ξένου νομίσματος όσο και οι εκκρεμείς αποφάσεις των μεγάλων ποσοτήτων μινκ που θα προσφερθούν στους επόμενους μήνες δημιούργησε ένα αβέβαιο περιβάλλον αγοράς για το εμπόριο.

Παρά τις δυσκολίες,  η American Legend ήταν ακόμη σε θέση να πουλήσει ένα υψηλό ποσοστό των περισσότερων χρωμάτων σε ισχυρά επίπεδα της αγοράς. Κύρια αγορά ήταν το Χονγκ Κονγκ / Κίνα με την υποστήριξη από την Κορέα, τη Ρωσία, καθώς και το ευρωπαϊκό εμπόριο της μόδας.


ΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ TOP LOTS

Το top lot της American Legend Iris females αγοράστηκε από την Mechutan Fur Corporation, για την Tsoukas Bros. & Sons, Kastoria, Greece, aκαι παράχθηκε από την  Thang-Delany-Brecke του Sauk Centre, Minnesota Scotts Mills, Oregon  and Dorchester, Wisconsin, αντίστοιχα.

Το top lot της American Legend Regal Type White males αγοράστηκε από την P.K.Z. Furs S.A. Petra Place, Kastoria, Greece, και ήταν παραγωγή της Harry Erickson & Sons of Wild Rose, Wisconsin.

Το top lot of American Legend Palomino males was αγοράστηκε από την P.K.Z. Furs S.A. Petra Place, Kastoria, Greece, και παρήχθη από την Rees Fur Farm of Coalville, Utah.