ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Posted by : Mr. Blog | 25 Οκτ 2014 | Published in



Το oladeka σας ενημέρωσε λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση με τη κλεμμένη νταλίκα. Πρώτοι σας ενημέρωσαμε για κάθε στοιχείο που προέκυπτε κατά τη διάρκεια της όλης επιχείρησης.

Γνωρίζαμε από τα ξημερώματα ότι εκτός της νταλίκας που βρέθηκε με τα περισσότερα γουναρικά (που δημοσιεύσαμε το πρωί) η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην εξεύρεση και της δεύτερης ρυμουλκούμενης καρότσας.

Θεωρήσαμε ότι αυτό το στοιχείο θα έπρεπε να καθυστερήσουμε να το δημοσιοποιήσουμε για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στο έργο των αστυνομικών αρχών. 

Λόγω όμως του ότι κάποιοι αισθάνονται ότι πρέπει να γράψουν κι αυτοί κάτι για την όλη υπόθεση, εκτός του ότι αντέγραψαν το ρεπορτάζ της εξεύρεσης του φορτηγού, έδωσαν και την πληροφορία ότι βρισκόμαστε κοντά στον εντοπισμό και του συρόμενου ρυμουλκού. 

Δεν καταλαβαίνουν βέβαια ότι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα στην έρευνα αλλά ας το σταματήσουμε εδώ.



Το oladeka γνωρίζει με λεπτομέρειες όλη την αξιέπαινη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής αστυνομίας που έδρασε με πραγματικά κινηματογραφικό και αποτελεσματικό τρόπο. Επίσης γνωρίζουμε ποιο ήταν το καθοριστικό στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στο άβατο του Ασπροπύργου αλλά δεν θα δώσουμε και λυσάρι σε επόμενους επίδοξους ληστές (μεγάλη ιστορία η ανάλυση του χώρου όπου βρέθηκε σφηνωμένη η νταλίκα- σας περιγράφουμε μόνο την εξής εικόνα: Άνδρες των ειδικών δυνάμεων με κουκούλες εξοπλισμό και στρατηγική S.W.A.T. ήταν ακροβολισμένοι σε όλο τον περίγυρο όπου εξελλίσονταν η επιχείρηση απεγκλωβισμού του Καστοριανού φορτηγού. Τα στενά σοκκάκια, οι λάσπες και οι επικίνδυνες γωνιές της περιοχής φάνταζαν απρόσιτο γκέτο όπου λουφάζουν συμμορίες και εγκληματίες που απολαμβάνουν κάποια ειδική ασυλία. 
Να σημειωθεί ότι καθ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης δεν άναψε ούτε ένα φως από σπίτι της γειτονιάς. Δεν άνοιξε ούτε ένα παράθυρο κατοίκου για να λύσει τις απορίες του σχετικά με το τι συμβαίνει. Όλα αντιπροσώπευαν επάξια σκηνή δράσης θρίλερ τύπου sin city από εκείνα που κόβουν την ανάσα.