ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Θεατρική παράσταση "Μάντεψε ποιός θα πεθάνει απόψε"

Posted by : Mr. Blog | 23 Ιουλ 2014 | Published in

Ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με τις θεατρικές παραγωγές «αφοί Τάγαρη», παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε" του Ρομπέρ Τομά, σε διασκευή-σκηνοθεσία Μ. Ρέππα - Θ. Παπαθανασίου, την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 στο θέατρο Βουνού και ώρα 21:30. 

Το έργο αποτελεί διασκευή ενός
αστυνομικού θρίλερ του Ρομπέρ Τομά. Διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’50 σε ένα ορεινό θέρετρο της Γαλλίας. Η Κατρίν δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του συζύγου της. Έπειτα από τρεις ημέρες απουσίας, έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά εμφανίζεται ο αγνοούμενος σύζυγος, όμως η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδρασή της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία τον αναγνωρίζει. Ο γρίφος περιπλέκεται όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου και μία ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυστήριο, που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργου, με ένα απρόσμενο φινάλε. 

Ερμηνεύουν: Κ. Δανδουλάκη, Αλ. Αντωνόπουλος, Τ. Χαλκιάς, Τζ. Ευείδη, Ελ. Κρίτα και Π. Καναράκης. 

Από Πέμπτη 24 Ιουλίου έως και Τρίτη 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων, (ώρες γραφείου), στο γραφείο πολιτισμού Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”), στον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση τηλ. 24670 28999. 

Τιμές εισιτηρίων: 
Προπώληση 15,00€ κανονικό. 13,00€ Μαθητικό, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ. 

Πόρτα 18,00€.