Αρχίζει να παίρνει κεφάλι το πατριωτικό μέτωπο στο ΣΥΡΙΖΑ;

Posted by : Mr. Blog | 13 Ιουν 2014 | Published in

Αρχίζει να παίρνει κεφάλι το πατριωτικό μέτωπο στο ΣΥΡΙΖΑ;
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο έγραψε πριν λίγες ημέρες ο Μελέτης Μελετόπουλος αναλύοντας τους 500.000 σταυρούς που συγκέντρωσε ο Μανώλης Γλέζος. Ένας αριθμός ρεκόρ με πολλά μηνύματα.

του Στρατή Μαζίδη
Προσωπικά γνωρίζω αρκετό κόσμο που έχει ενταχθεί προ πολλού στο ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ανήκουν γενικότερα στον ευρύτερο ανόθευτο αριστερό πατριωτικό χώρο, αυτόν δήλαδη για τον οποίο έχω γράψει κατ'επανάληψη ότι αποτελεί τη μόνη ελπίδα για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Ο ένας μου έλεγε προεκλογικά επί λέξη ότι έχει αρχίσει να παίρνει κεφάλι και να δυναμώνει το πατριωτικό μέτωπο μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Ένας άλλος πάλι είναι πολύ γνωστός αρθρογράφος στα διαδικτυακά μέσα. Φυσικά οι διεργασίες δεν είναι εύκολες και οι συνιστώσες αρκετές, ωστόσο η αρχή έγινε.

Και το πρώτο δείγμα αυτής, οι σταυροί του Μανώλη Γλέζου.

Ο άνθρωπος που αντιτάχθηκε στους Ναζί, ετοιμάζεται να περάσει για δεύτερη φορά, το υπό γερμανική κατοχή Ευρωκοινοβούλιο.

Παρά τα όσα καταμαρτυρούνται στο Γλέζο, ωστόσο αποτελεί ένα είδος Ελ Σιντ για όσους επιθυμούν να δουν αλλαγές στο ΣΥΡΙΖΑ σε μια κατεύθυνση με προτεραιότητα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Έννοιες όπως πατρίδα και θρησκεία εκπροσωπούνται μέσα από το Γλέζο.

Μισό εκατομμύριο Ελληνες έστειλαν ξεκάθαρο πατριωτικό, γνήσιο αριστερό και αντιγερμανικό μήνυμα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Μήνυμα σύγκρουσης με την κατεχόμενη Ε.Ε., αυτή που κάποτε δημιουργήθηκε για να αποφύγει αυτό στο οποίο κατέληξε.

Πρωτή φορά Αριστερά, έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά με ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων να διευκρινίζει:

Πρώτη φορά Αριστερά, Ελληνικά, Πατριωτικά και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ!

Μπορείτε να ανταποκρίθετε;
freepen