ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟΥΣ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ

Posted by : Mr. Blog | 26 Ιουν 2014 | Published in

Εμείς στο oladeka υποστηρίζουμε τις έννοιες του πλουραλισμού (Ο πλουραλισμός ως πολιτική θεωρία υποστηρίζει ότι η πολιτική κυριαρχία δεν αποτελεί μονοπώλιο μιας ομάδας ή μιας τάξης αλλά πρέπει να βασίζεται στη συνεργασία και τη συγκατάθεση της πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου)  και της  ελευθερίας του λόγου και για αυτό σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί δεν πιστεύουν στις παραπάνω αντιλήψεις), επιτρέπουμε την εμφάνιση σχολίων στα άρθρα μας.  Αυτό έχει δύο κύρια θετικά αποτελέσματα:

1ον. Δίδεται η δυνατότητα ακόμη και στον φοβισμένο πολίτη να εκφράσει την άποψή του χωρίς να αισθάνεται ότι κινδυνεύει. Έτσι μπορεί να λέγονται μεγάλες αλήθειες που μόνο μέσα στα σπίτια ακούγονται και ίσως και ούτε εκεί...

2ον. Η ίδια ελευθερία οδηγεί άλλους να ξεγυμνώνονται όσον αφορά στις προθέσεις, τις εμμονές και τους πιθανούς εργολαβικούς σκοπούς τους. Μας κάνει φοβερή εντύπωση και το καταθέτουμε, η μανιώδης λύσσα (με επαγγελματική συνέπεια) που χαρακτηρίζει μερίδα σχολιαστών που υποστηρίζουν την κυβερνητική πολιτική σε κάθε επίπεδο, με κάθε τρόπο, σε οποιοδήποτε θέμα, αρκεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει καλύτερη πολιτική από αυτή της κυβέρνησης, ακόμη και αν αρχίσει να τρώει καρδιές μέσα από κουφάρια συμπολιτών μας ο ίδιος ο πρωθυπουργός! Ναι ακόμη και τότε θα έχει δίκιο και θα έχουν απόλυτο άδικο τα θύματα και και οι άλαλοι φρικαρισμένοι θεατές! Για τέτοιους μισθοφόρους μιλάμε! 

Πάντως υπάρχουν και μερικοί πολίτες που δεν φοβούνται. Δεν φοβούνται ούτε να μιλήσουν επώνυμα, ούτε να τα βάλουν με τα μίσθαρνα ζόμπι του Σαμαρά, του Βενιζέλου και των άλλων πολιτικών ορκ!

Διαβάστε τι απάντησε Ο Βασίλης Αποστολίδης σε ένα από αυτά τα ορκ:

 Η Απάντηση αναρτήθηκε ΕΔΩ

Άρα Κύριοι Ανώνυμοι, να συμπεράνω ότι, ή ούτε καν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το παραπάνω γραπτό, ή πιθανός δεν είναι κατανοητό από κάποιους....

Εσύ άγνωστε Ελεύθερε Επαγγελματία, μπορείς να με επισκεφτείς στην Οδό Γράμμου 59 και να σου δείξω τα ένσημά μου από το 1975...!!!! 17 χρόνια από το ΙΚΑ, 10 χρόνια από το εξωτερικό και άλλα 10 Ελεύθερος Επαγγελματίας...!!!! εδώ τα έχω.... φέρε και τα δικά σου, να δούμε ποιός έχει ιδρώσει περισσότερο στην ζωή του.... ποιός έχει πληρώσει και πόσους φόρους....!!!! θα σε κεράσω και καφεδάκι για να γουστάρεις!!!

Μου κάνει εντύπωση πάντως και με προβληματίζει ο τρόπος που υπερασπίζεστε τα λεγόμενα των άθλιων πολιτικών που μας φέρανε σε αυτήν την μοιραία κατάσταση, όπως επίσης και η επανάληψη των ειπωθέντων του Πρετεντέρη και λοιπών πουλημένων δημοσιογραφίσκων, όπως επίσης και η υποστήριξή σας στα λαμόγια του ΔΝΤ...!!!!!

Και σαν καλοί επιχειρηματίες που είστε, εάν κάποιος που θέλει να σας το φάει το μαγαζάκι και σας ρίξει μέσα μερικούς αρουραίους για να το απαξιώσει, εσείς τρεχάτε να γλυτώσετε....!!! Βάλτε το φωτιά, ή στην καλύτερη πουλήστε το για 10 ευρώ!! θα γλιτώσετε από πολλά βάσανα!!!!!!!!!!! 

Το γραπτό είναι απόσπασμα από βιβλίο του Τραϊανού Παναγιώτη πάντως, τον οποίο εκτιμώ και παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα!!!!!