ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΡΙΚΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

Posted by : Mr. Blog | 9 Απρ 2014 | Published in

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΡΙΚΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ...

Αγαπητοί συντάκτες του oladeka

Σχετικά με το ανακύψαν εσχάτως θέμα της κατάργησης του φόρου πολυτελείας στα γουναρικά, δηλαδή τα ενδύματα γούνας και σε ποιόν οφείλεται η πρωτοβουλία και η πράξη και ως απόρροια της ενέργειας σε ποιόν ανήκουν τα εύσημα – η δημόσια τιμητική αναγνώριση –, θέλω να σας
πληροφορήσω τα κατωτέρω, χωρίς να έχω πρόθεση να αντιδικήσω με την κ. Μαρία Αντωνίου και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών.

Από συστηματική εξέταση του όλου θέματος στο Internet – Διαδίκτυο – και έγκυρη δημοσιογραφική πληροφόρηση, δημοσιογράφων που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η σχετική διάταξη που συμπεριελήφθη στο πολυνομοσχέδιο για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα γουναρικά, ήταν αποκλειστική ενέργεια του Τσάρου της Ελληνικής Οικονομίας κ. Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος την υιοθέτησε έπειτα από εισήγηση της ιδιαιτέρας του γραφείου κ. Μαλαματή Παναγιώτου, η οποία είναι και person grata «το προσφιλές πρόσωπο», του κ. Στουρνάρα, λόγω σπουδών, γνώσεων, ήθους και κύρους. 

Ένα άλλο πειστικό επιχείρημα που τεκμηριώνει απόλυτα τη θεώρηση του ζητήματος από τη σκοπιά μου είναι και η κοινοβουλευτική τακτική και πρακτική που τηρείται στις προτάσεις νόμων και διατάξεων. Ο βουλευτής, προκειμένου να προσθέσει μια εμβόλιμη διάταξη σε σχέδιο νόμου, οφείλει εκ των προτέρων να έλθει σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Υπουργό, γεγονός που η κ. Αντωνίου δεν το ανέφερε και δεν το είπε προ της ψήφισης του Νόμου. Η κ. Μαλαματή Παναγιώτου, είναι συμπολίτισσά μας, κόρη του αείμνηστου Σπύρου Παναγιώτου, αγωνιστή της Δημοκρατίας και του «1-1-4», στα δύσκολα και πέτρινα χρόνια, και της κ. Νόρμας Παναγιώτου, μιας κυρίας με δραστηριότητες στα κοινωνικά και αλτρουιστικά δρώμενα του Νομού της Καστοριάς.

 Η κ. Μαλαματή Παναγιώτου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, κάτοχος Master και Ντοκτορά και γνώστρια τεσσάρων ξένων γλωσσών. Επιπλέον, είναι μια αξιόλογη και σημαντική γυναίκα με κύρος και επιρροή σε πολιτικούς παράγοντες, γι’ αυτό κάποιος ή κάποιοι δεν πρέπει για προσωπικούς πολιτικούς και ιδιοτελείς πελατειακούς λόγους να την εμπλέκουν στα πολιτικά και συμφεροντολογικά τους παιχνίδια, γιατί η Αντιπολίτευση περιμένει την ευκαιρία να την πλήξει πολιτικά. Κατά συνέπεια των όσων ανωτέρω εκθέτω, η επιτυχία για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα γουναρικά προσήκει στην κυρία Μαλαματή Παναγιώτου.

                                     Με αγάπη και εκτίμηση
                                    
                                     ΠΑΝΟΣ ΚΡΙΚΗΣ

                                     Αρθρογράφος – Ιστορικός – Συγγραφέας