16η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Νομού Καστοριάς

Posted by : Mr. Blog | 16 Απρ 2014 | Published in



  Ο Μουσικοφιλολογικός  σύλλογος  ΄΄ΑΡΜΟΝΙΑ΄΄ Καστοριάς για 16η συνεχή χρονιά οργανώνει τον  θεσμό πλέον της  Εκθεσης Εικαστικών νομού Καστοριάς .
    Στις σύγχρονες κακοτοπιές της  καθημερινότητας που η καλλιτεχνική έκφραση φαντάζει πολυτέλεια,  γνωρίζοντας τις δυσκολίες οργάνωσης μιας ατομικής έκθεσης, η «Αρμονία»  δίνει και φέτος βήμα , στην γκαλερί του συλλόγου στον  κάθε
συμπολίτη μας που θέλει να δείξει μέρος της δημιουργίας του .

    Έτσι το χρονικό διάστημα  17 εως 25 Μαίου 2014 θα πραγματοποιήσει την 16η Εκθεση Εικαστικών, δίνοντας την ευκαιρία σ’ όσους έχουν την εμπειρία  προηγούμενης συμμετοχής να ξαναβρεθούν εκθέτοντας τα νέα τους έργα , καθώς και σε όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά, να κάνουν γνωστές στο Καστοριανό κοινό τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες και τεχνοτροπίες.

    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες πολίτες του νομού Καστοριάς . 
    Κόστος συμμετοχής 10 ευρω.

  Δηλώσεις συμμετοχής έως 11 Μαίου και κατάθεση έργων την 12 Μαίου 2014.
    Θα εκτεθούν τρία έργα, μετρίου μεγέθους, από κάθε καλλιτέχνη , με την επιφύλαξη μείωσης του αριθμού εάν δεν επαρκεί ο χώρος .

    Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6973259113  Μεγγούδης Νεκτάριος .   
Επίσης στο e-mail :  HYPERLINK "mailto:armoniakastoria@gmail.com" armoniakastoria@gmail.com , καθώς και μέσω Face Book, με μήνυμα στην σελίδα Σύλλογος Αρμονία Καστοριάς           



Ο Πρόεδρος                                           Η Γ.Γραμματέας


Μεγγούδης Νεκτάριος                            Γούλα Ισμήνη