ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Posted by : Mr. Blog | 25 Μαρ 2014 | Published in

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

Την αντίδραση της στην παρουσία εκείνων που ενώ δεν παραβρέθηκαν στην κατάθεση στεφάνου στις 28 Οκτωβρίου το έπραξαν στις 25 Μαρτίου, προέβαλε με αποχώρηση από την τελετή της πλατείας Μακεδονομάχων της Καστοριάς η βουλευτής κα Μαρία Αντωνίου.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας γενικότερης αντίδρασης σε όλα τα κακώς κείμενα που αντιλαμβάνεται η
Μαρία Αντωνίου σχετικά με τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του τόπου.

Έτσι:

-Αποχωρεί από την κυβέρνηση σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαρκή λιτότητα και τον οικονομικό μαρασμό της Ελλάδας και της ιδιαίτερης της πατρίδας δηλαδή της Καστοριάς.

-Αποχωρεί γιατί ποτέ δεν εισακούσθηκε όσο κι αν αγωνίστηκε για τη βάναυση και άδικη υπερφορολόγηση των βόρειων και ορεινών περιοχών της χώρας όσον αφορά στα καύσιμα θέρμανσης.

-Αποχωρεί για τα δήθεν πρόσκαιρα χαράτσια που έγιναν μόνιμα, την υπερφορολόγηση κάθε Έλληνα, τις απολύσεις και κάθε άλλη αδικία που οδήγησε μέχρι και σε αυτοκτονία τόσους κατοίκους αυτής της χώρας.

-Αποχωρεί γιατί δεν αντέχει να βλέπει διαλυμένους ανθρώπους και νοικοκυριά και αυτή να ζει πλουσιοπάροχα με τις «βασιλικές» απολαβές και προνόμια που σκανδαλωδώς της εξασφαλίζει η βουλή των 299 συναδέλφων της.

-Αποχωρεί γιατί δεν κατάφερε να πείσει την κεντρική κυβέρνηση για την μη απομάκρυνση του στρατού από μια ακριτική περιοχή όπου κάθε λίγο και λιγάκι υφίσταται και μια εγκληματική ενέργεια από τους κακοποιούς της γείτονος Αλβανίας.

-Αποχωρεί γιατί δεν κατάφερε να κάνει τίποτα σε εγκλήματα όπως λαθρουλοτόμηση του Γράμμου της Κλεισούρας και άλλων περιοχών.

-Αποχωρεί γιατί το μόνο που της επέτρεψε η κυβέρνηση ήταν να βγάζει χαζοχαρούμενες Life Style φωτογραφίες με στελέχη της κυβέρνησης σαν τις μαθητριούλες που πηγαίνουν πενταήμερη και στο αεροδρόμιο παρακαλούν τον τραγουδιστή που έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο σημείο, να φωτογραφηθεί μαζί τους για να τις ανεβάσουν στο Facebook.

-Αποχωρεί γιατί δεν στάθηκε ικανή ούτε τον σύζυγό της να «μαζέψει» παρ όλη την κατακραυγή των Καστοριανών που τον βλέπουν καθημερινά να χρησιμοποιεί το βουλευτικό της τζιποειδές για ψώνια ή για βόλτες και μάλιστα σε ώρες που κανονικά θα πρεπε να βρίσκεται στην εργασία του ως δημόσιος υπάλληλος.

-Αποχωρεί γιατί δεν κατάφερε να δώσει το παραμικρό αναπτυξιακό στίγμα στον κλάδο της γουνοποιίας πέρα από πελατειακές και δημοσιοσχετίστικες πρακτικές.

-Αποχωρεί γιατί δεν μπόρεσε να αποτρέψει την «γενοκτονία» των αγροτών και των κτηνοτρόφων που κυνηγιούνται από την γερμανοκίνητη κυβέρνηση σαν να είναι ο χειρότερος εχθρός της χώρας. Ένας αγρότης που εργάζεται σε μια από τις πιο σκληρές δουλειές του πλανήτη μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, αναγκάζεται να πληρώνει πλέον με το αίμα του τις απάνθρωπες λογικές των χαρτογιακάδων της επιχείρησης (ναι επιχείρηση είναι) που λέγεται τρόικα. Αυτούς τους ανθρώπους τους πέταξαν εκτός,  την ώρα που ήταν να πάρουν σύνταξη στα 65 και έτσι εξοικονόμησαν 2 χρόνια αγροτικών συντάξεων στις πλάτες τους. Μετά πως να μην βγει πλεόνασμα? Το κλέψανε με το έτσι θέλω από κατηγορίες μαχόμενων της τρίτης ηλικίας για να το δώσουν στους μαχόμενους των ...ΜΑΤ που πρέπει να έχουν στο πλευρό τους για παν ενδεχόμενο λαϊκής εξέγερσης.

-Αποχωρεί γιατί πλέον στην Ελλάδα όποιος δεν έχει λεφτά δεν δικαιούται περίθαλψη και φάρμακα. Όποιος δεν έχει λεφτά πεθαίνει. Και δεν το αντέχει η Μαρία αυτό.

-Αποχωρεί γιατί κανείς πλέον δεν πρέπει να  μιλάει για πατρίδα και Ελλάδα.

-Αποχωρεί γιατί ως απόρροια του προαναφερθέντος,  παραχωρήθηκε από την κυβέρνηση  το δικαίωμα στην Χρυσή Αυγή να οικειοποιείται ολόκληρη την έννοια του πατριωτισμού της Εθνικής και Χριστιανικής ορθόδοξης συνείδησης και όλων εκείνων που μάθαμε μικρά παιδιά στο σχολείο από σοφούς δασκάλους. Έτσι όποιος αισθάνεται Έλληνας κινδυνεύει απ τους προδότες της Βουλής και του συστήματος που τους ακολουθεί,  να χαρακτηριστεί πάραυτα χρυσαυγίτης και νεοναζί. Την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος έτρεξε να αναγνωρίσει τους γνήσιους απόγονους των ναζί του Κιέβου!

-Αποχωρεί γιατί 100αδες χιλιάδες ασφαλισμένοι-ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ δεν μπορούν να κοιμηθούν αφού κάθε λίγο η κυβερνητική κουστωδία αντί να κατανοήσει το παράλογο του να καταδιώκεις ποινικά κάποιον για τη δική του προσωπική ασφάλιση και σύνταξη κάτι το οποίο είναι υποκριτικό, άδικο, εγκληματικό και παράλογο συνεχίζει να τρομοκρατεί και να απειλεί. Αυτό κρύβει κάτι. Κρύβει σαφέστατα την αρπακτική επιμονή του κράτους για τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων των πολιτών.

Θέλουν να πληρώνουμε υπέρογκα ποσά σε καιρό κρίσης για να τα διαχειρίζονται αυτοί!!!
Και μάλιστα αφού οι ελεύθεροι επαγγελματίες αδυνατούν να πληρώσουν, τους αφαιρούν το βιβλιάριο υγείας αλλά συνεχίζουν να τους χρεώνουν με υπέρογκους και ληστρικούς τόκους και για αυτό! Είναι σαν να σου κόβει το τηλέφωνο ο ΟΤΕ επειδή δεν το πλήρωσες, αλλά να σε χρεώνει πάγιο και μετά τη διακοπή εφ όρου ζωής!!! Για τέτοιους πολιτικούς απατεώνες μιλάμε!

-Αποχωρεί για την πλήρη αποτυχία σε επίπεδο ΑΕΙ -ΤΕΙ όσον αφορά τις επιδιώξεις της Καστοριάς. Πρόσφατα μάλιστα μαθεύτηκε ότι το ΤΕΙ φυτοζωεί και εκλιπαρεί χορηγούς για τη συνέχιση της ύπαρξης και λειτουργίας του.

Για αυτά και άλλα τόσα (έχουμε πάρα πολλά ακόμη αλλά θα γίνει κουραστικό το κείμενο)
η Μαρία Αντωνίου μάθαμε ότι αποχωρεί από την κυβέρνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην αρχή προσπάθησε να βρει δικαιολογία για να μην το κάνει και στάθηκε στον καθρέφτη τα σκέφτηκε και ξεστόμισε αυτό που λέει παντού όταν οι πολίτες τη ρωτούσαν για όλα τα παραπάνω:

Μα τι να κάνω και γω? Μια επαρχιώτισσα βουλευτίνα είμαι! Αλλά και η κυβέρνηση, και ο Σαμαράς τι να κάνουν αφού μας τα επιβάλλουν άλλοι. Η τρόικα, η Ευρώπη...
Την άκουσε όμως ένας γείτονας και της απάντησε:

«Τότε εγώ ρε Μαρία γιατί σε πληρώνω? Εσένα και τους υπόλοιπους τι σας θέλω, τι σας χρειάζομαι? Αν είναι έτσι παραιτηθείτε κι αφήστε την τρόικα να κυβερνά και τυπικά! Τα διακοσμητικά βαρίδια να φεύγουν παρακαλώ.
Άντε στο καλό και να μας γράφεις ...»

Έτσι η Μαρία Αντωνίου το λαικό κορίτσι από την Καστοριά πήρε την απόφαση. Την Απόφαση των αποχωρήσεων. Και ξεκίνησε από την αποχώρηση στην κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή. Έπονται οι επόμενες...

Υ/Γ Οδηγέ να περιμένουμε επίσκεψη κρατικών υπαλλήλων όπως μας «σφύριξε» κοινός γνωστός θέλοντας να μας ...προστατέψει όταν βγάζαμε τη φωτο με το όχημα?