ΚΑΤΣΑΝΟΣ -Ο ΝΕΟΣ Γ@Μ@Ω ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ: Ο ΣΕΓ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ - ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Posted by : Mr. Blog | 25 Ιουν 2015 | Published in

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟ... 

Η συνένωση ΣΕΓ και Προφήτη Ηλία, οι περίεργες νουθεσίες σε επαγγελματίες της Καστοριάς και οι πρώιμοι χαρακτηρισμοί στο επίκεντρο της συνέντευξης τύπου της
νέας διοίκησης του ΣΓΚ.






Ο ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Δείτε ωραία ερμηνεία στο επισκιάζω:αφήνω κάτι ή κάποιον σε δεύτερη θέση, κερδίζω τις εντυπώσεις ή υπερτερώ τόσο ώστε να φαίνεται κάτι άλλο ασήμαντο σε σχέση με μένα

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο νέος γενικός γραμματέας κ.Νίκος Κατσάνος από την πρόταση του ΣΕΓ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
«Οι προτάσεις που μας έκανε ο ΣΕΓ, πάνω κάτω είναι αυτές που θέλουμε κι εμείς. Αλλά αυτό δηλώνει μια αυταρχικότητα!»
ήταν η αποστροφή του γ.γ. που έμπλεος αμηχανίας σε ερώτηση δημοσιογράφου, με μια φράση  τα είπε όλα...

Αυταρχικότητα!  Τι είχε στο μυαλό του εκείνη την ώρα ο καυτός γ.γ.?  Φανταζότανε τον Χατζησυμεωνίδη (γενικός γραμματέας του ΣΕΓ) σε σαδομαζό συνεύρεση με φετιχιστικό δερμάτινο καπέλο να τον σέρνει δεμένο με αλυσίδα από το λαιμό και υπό την απειλή ραπίσματος στα οπίσθια ως αφέντης να του ζητά υποταγή? Και σεις του ΣΕΓ τι θέλετε και του προτείνετε κάτι που θέλει πάνω κάτω κι αυτός??? Αυτό είναι αυταρχικό! Προτείνετε του κάτι που να μην το θέλει για να είναι νορμάλ!!!! Αμάν πια!!!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Επίσης, ο δυναμίτης γ.γ. κούνησε το δάχτυλο σε όλους όσους ωφελούνται από την υπερπαραγωγή της έκθεσης του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς και δεν συμμετέχουν σε αυτήν. Αναφέρθηκε σε εστιάτορες, λογιστές, δικηγόρους, λαχειοπώλες και ότι άλλο είχε εύκαιρο στη γκλάβα του εκείνη τη στιγμή καλώντας τους σε πλήρη συμμόρφωση και αποδοχή της νέας τάξης πραγμάτων που επήλθε στην περιοχή. - Η πληροφορία πως πρόκειται να τους υποχρεώνει  (όσους δεν συμμετέχουν στην έκθεση)να περνούν μερικές ώρες απομονωμένοι σε σκοτεινό χώρο του εκθετηρίου και μετά να τους ζητά να υπογράφουν  σχετικό έγγραφο μεταμέλειας για να παραλαμβάνουν πιστοποιητικό κοινωνικών και επαγγελματικών φρονημάτων ελέγχεται  ως αβάσιμη ... -

Κάποιοι έκαναν φιέστες και έκαναν και καλές δουλειές την περίοδο της δικής μας έκθεσης. Αν δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην έκθεση ας συνεισφέρουν με μια χορηγία, μια δωρεά ...κάτι,  ανέφερε ο γ.γ. με νόημα και άφησε επίσης μια...ανατριχίλα να έρπει στο πάτωμα της αίθουσας! 

Αφού μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα στην πόλη, οι μη συμμετέχοντες στην έκθεση του γ.γ. ανέβασαν την τιμή των τσίγκινων βρακιών στα ύψη. Τεράστια ζήτηση! 

Το ερώτημα βέβαια είναι αν αυτές οι βαρύγδουπες αιχμές περιλαμβάνουν και το ιερατείο της παράγκας που σπονσοράρησε το μοναδικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές.Το ψηφοδέλτιο στο οποίο ανήκει και ο ίδιος. Αυτοί οι σπόνσορες κύριε γ. γ. είναι εκτός των υπονοουμένων σας ή εξαιρούνται? Γιατί εδώ και χρόνια συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που κι εσείς φωτογραφίζετε ως κερδισμένους από την έκθεση χωρίς όμως να έχουν αφήσει ούτε τα σωματικά τους υγρά στην έκθεση σας.  

Πολύ καλή αρχή! Πάρα πολύ καλή αρχή! Φεύγοντας οι δημοσιογράφοι από την συνέντευξη τύπου κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και χαμογέλασαν πονηρά σαν να έλεγαν: Σούπερ θα περάσουμε με αυτούς! 






video sentra