Ο Αντώνης Σαμαράς την Κυριακή στην Καστοριά

Posted by : Mr. Blog | 12 Ιουν 2015 | Published in

Ο Αντώνης Σαμαράς την Κυριακή στην Καστοριά
Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στην Καστοριά, θα γίνει η Περιφειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά. Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας για αυτή, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟ.ΔΕ. Κοζάνης, παρουσία το βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη
Κεφαλογιάννη.
Σαμαράς-Άργος-bw
Ο κ. Κεφαλογιάννης σε δηλώσεις του τόνισε πως “ από τις αρχές Μαίου, πηγαίνουμε σε όλη τη χώρα για τις συνεδριάσεις και δημιουργούμε τις συνθήκες για τις Περιφερειακές Συνδιασκέψεις. Τελικός σταθμός θα είναι η Εθνική Συνδιάσκεψη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στην Αθήνα. Τα θέματα, που συζητάμε είναι η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και θέματα επικαιρότητας και τι μπορούμε να αλλάξουμε σε οργανωτικό, πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο, προκειμένου η παράταξη να είναι έτοιμη, οταν κληθεί από τις περιστάσεις, να διαχειριστεί και πάλι τις τύχες αυτής της χώρας”.
Σαμαράς-Άργος-bw2


Ο κ. Κεφαλογιάννης πρόσθεσε πως “το επόμενο διάστημα θα είναι κατακλυσμιαίες οι εξελίξεις, ασχέτως αν θα υπάρξει συμφωνία ή όχι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και στοχεύουμε στο να έχουμε μια επαναπροσέγγιση με την κοινωνία, τα στελέχη μας, τον κόσμο, να δείξουμε ότι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και να αναζητήσουμε λύση σε ότι τους απασχολεί”.

Aπό την πλευρά της η Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Κοζάνης Ευλαμπία Πρώιου ανέφερε πως η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη ήταν μια ευκαιρία “να συζητήσουμε για τα θέματα, που αφορούν τον τόπο μας και την περιοχή μας, τα θέματα που αφορούν την παράταξη μας και να προχωρήσουμε μπροστά, στην αβέβαιη κατάσταση, που βρίσκεται η χώρα. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, σίγουρα όμως η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να ασκήσει σωστή και εποικοδομητική αντιπολίτευση, όπως οφείλει μετά το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου”.

xronos-kozanis.gr via periskopio.com