ΔΙΣΠΗΛΙΟ: Απο Αθηνα με Αγαπη - Επισκέπτης περιγράφει με χιούμορ τα χάλια μας

Posted by : Mr. Blog | 27 Μαΐ 2015 | Published in

ΔΙΣΠΗΛΙΟ: Απο Αθηνα με Αγαπη - Επισκέπτης περιγράφει με χιούμορ τα χάλια μας
Επισκεφτήκαμε το Δισπηλιο για 4 ημέρες με αφορμή τον εορτασμό της Αναλήψεως. Φεύγοντας  θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε της εντυπώσεις μας από το χωρίο μας.

ΗΜΕΡΑ 1. Επισκεφτήκαμε την παιδική χαρά - (ζωολογικός κήπος) τα χόρτα άκοπα και σε σημεία το χόρτο ήταν έτυμο για χαρτοδεσία, για το φίδι το είδαμε στα 2 μετρα μοναδική εμπειρία και χωρίς εισιτήριο. Για την κατάσταση στην κούνια και τσουλήθρα δεν θα αναφερθούμε για να μην μας πούνε βαλτούς.(photo)

ΗΜΕΡΑ  2. Πούλμαν  στο μουσείο, λόγο ότι δεν μπορούσε να κατεβάσει των κόσμο μπροστά τούς κατέβασε 50 μέτρα πριν μπροστά σε χώρο που από ότι μάθαμε ανήκει στο δήμο με παρατημένα αυτοκίνητα - φορτηγά - τρακτέρ και διάφορα παλιοσιδερα. γεμάτος ο χώρος με σκουπίδια και χόρτα.(ακούσαμε από τον κόσμο πολύ ωραία σχόλια) (photo)

ΗΜΕΡΑ 4 . Σάββατο 2 ημέρες αφότου τελείωσε το πανηγύρι και ο δήμος δεν έχει καθαρίσει το χώρο. τι νύχτα ο αέρας τα πήγε βόλτα. τα ξύλινα κάγκελα της  παιδικής χαράς ξηλωμένα (μαλλον έγιναν κάρβουνα για τα σουβλάκια ) αυτό που μας έκανε εντύπωση 2 κατοίκους να μαζεύουν σε κουπο  και να καίνε τα σκουπίδια ???

δεν θα πούμε ποιος φταίει για την κατάντια αυτή. αλλά το άσχημο είναι οτι γεμίσαμε την φωτογραφική μας μηχανή με σκουπίδια - φίδια σπασμένα ξύλα-χορτα - παρατημένα μηχανήματα -αυτοκίνητα και καπνούς. σας ευχαριστούμε που μας ακούσατε μεταφέρετε αν μπορείτε και στο δήμο Καστοριάς μπας και του χρόνου που θα ξανά έρθουμε δούμε την πραγματική αξία που έχει ο τόπος μας.

kostas k

Ο αναγνώστης έχει καταθέσει όνομα και e mail στο oladeka. Για ευνόητους λόγους διατηρούμε την ανωνυμία του.