Καταστροφές-βανδαλισμοί μετά το party στον Προφήτη Ηλία Καστοριάς (εικόνες)

Posted by : Mr. Blog | 19 Απρ 2015 | Published in

Καταστροφές-βανδαλισμοί μετά το party στον Προφήτη Ηλία Καστοριάς (εικόνες)
Δεν πάει άλλο η κατάσταση μετά τα party στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καστοριάς. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής άλλα και οι γονείς των μικρών παιδιών που καθημερινά ανεβάζουν τα παιδιά τους στην περιοχή του Προφήτη Ηλία για να παίξουν,
αντικρίζουν μετά από κάθε party αυτές τις εικόνες.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε DJ party στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καστοριάς, το τι ακολούθησε το δείχνουν οι παρακάτω εικόνες ντροπής. Μετά το party έμειναν σκουπίδια πεταμένα και υπήρξαν βανδαλισμοί σε διάφορα σημεία της περιοχής, πιο συγκεκριμένα στα ξύλινα κάγκελα του δρόμου ανεβαίνοντας για προφήτη Ηλία αλλά και σε παγκάκια που με τόσο μεγάλο κόπο και ιδρώτα τα έχει κάνει ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος.

Ωστόσο για ακόμα μια φορά την επόμενη ημέρα απλοί πολίτες της Καστοριάς μάζεψαν τα σκουπίδια από την περιοχή για να παίξουν τα παιδιά τους. Οι άνθρωποι ζητούν την παρέμβαση του Δήμου και της Αστυνομίας γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πως τους επιτρέπει ο Δήμος Καστοριάς αλλά και η Αστυνομία να κάνουν party σχεδόν καθημερινά το καλοκαίρι χωρίς άδεια και να παίρνουν παράνομα ρεύμα για την πραγματοποίηση των party? 

Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές?

Δημότης Καστοριάς