ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ FUR EXCELENCE IN ATHENS:Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Posted by : Mr. Blog | 24 Μαρ 2015 | Published in

  Δεν το έκανε όσο ήταν πρωθυπουργός, αλλά εμφανίστηκε σήμερα. Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε την Fur Excellence in Athens σήμερα το απόγευμα και ξεναγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών. Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός. Κατά τα άλλα σήμερα πρώτη μέρα που ο πήχης τέθηκε
πολύ χαμηλά από εκθέτες και διοργανωτές, στο κλείσιμο ακούσαμε φράσεις του στυλ: "Δεν το περίμενα", "κάτι έγινε", "να σου πω την αλήθεια εξεπλάγην",  "δύσκολα αλλά όχι χάλια" και άλλα παρόμοια.

Οι επισκέπτες είναι λίγοι αλλά όλοι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.Δεν υπάρχει ούτε ένας άσχετος και τουρίστας. Βέβαια οι σημερινοί έμποροι δεν πρόλαβαν να "γεμίσουν όλα τα περίπτερα και έτσι σίγουρα θα υπάρχουν και εκθέτες που δεν είδαν σημαντική κίνηση.Όλοι όμως περιμένουν την αυριανή μέρα κατά την οποία αναμένονται ξένοι υποψήφιοι αγοραστές που ήταν επιβάτες των δύο αεροπλάνων που  προσγειώθηκαν σήμερα στην Αθήνα. Αυτοί οι επισκέπτες θα δώσουν κρίσιμο στίγμα για το πως θα πάει η έκθεση φέτος. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Gala του ΣΕΓ στο Μέγαρο Μουσικής.