ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ OLADEKA ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Posted by : Mr. Blog | 9 Δεκ 2014 | Published in

ΤΟ 5ο ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Το σχόλιο (Δείτε ΕΔΩ) που δημοσιεύσαμε ευαισθητοποίησε το σύστημα. Κάποια είπαν ότι ήταν υπερβολικό. Άλλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διάβαζαν ότι δεν είχε γίνει σοβαρή παρέμβαση από το 1974!

Εμείς θα πούμε το αποτέλεσμα μετράει. Θα πούμε επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας επιτροπής κ. Δημήτρη Στυλιάδη που ανταποκρίθηκε άμεσα και
ενεργοποίησε τις τεχνικές υπηρεσίες και τους πολιτικούς υπεύθυνους του δήμου αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που με χαρά δέχτηκε να συνδράμει στην κατεύθυνση της λύσης των χρόνιων προβλημάτων υποδομής που αντιμετωπίζει ένα από τα καλύτερα δημοτικά σχολεία της Καστοριάς.

Ο Σωτήρης Αδαμόπουλος αξίζει επίσης συγχαρητήρια γιατί γνωρίζοντας το πρόβλημα από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης μας (μας διαβάζει ανελλιπώς καθημερινά) ήταν ήδη θετικός όταν προσεγγίστηκε από τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής και τον αγωνιστή διευθυντή του σχολείου.

Ολοκαίνουριο το 5ο!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας είπε ο κ.Στυλιάδης πριν από λίγο, το 5ο δημοτικό σχολείο της Καστοριάς σύντομα θα έχει ολοκαίνουρια φωτιστικά σώματα, ολοκαίνουρια καλοριφέρ και ολοκαίνουργιες τουαλέτες για τα παιδιά αφού γκρεμισθούν εντελώς οι παλιές που αποτελούσαν και το μεγαλύτερο και απαράδεκτο πρόβλημα του σχολείου.

Μόλις ξεκινήσουν και κυρίως όταν ολοκληρωθούν οι ριζικές ανακαινίσεις θα αισθανόμαστε περήφανοι για τους αυτοδιοικητικούς που συνέβαλλαν και θα μας επιτρέψετε να αισθανθούμε ένα ανάλογο κομματάκι υπερηφάνειας και για το Oladeka και τους μαχητικούς και αποτελεσματικούς αναγνώστες του που παίρνουν σε Όλα Δέκα!

Σε αναμονή της έναρξης των εργασιών...