ΘΑ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ? ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ OLADEKA

Posted by : Mr. Blog | 17 Ιουλ 2014 | Published in

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΘΑ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ? ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ OLADEKA


Διαβάστε ΕΔΩ  το άρθρο του oladeka. Και ΕΔΩ το επαναστατικό δελτίο τύπου της θιγμένης διοίκησης της ομοσπονδίας γούνας για το ρεπορτάζ μας. Λέτε κύριοι της ομοσπονδίας να φανταστήκαμε ένα τέτοιο σενάριο και να γράψαμε όλα αυτά από το μυαλό μας?

Λέτε να μην γνωρίζει πλέον το μεγαλύτερο μέρος των γουνοποιών τι έχει συμβεί, και ποιος προσπαθεί να βγει κι από πάνω ενώ ολιγώρησε μπροστά στην νέα απειλή που εμφανίστηκε στο χώρο της γούνας και αποσοβήθηκε στο παραπέντε? 

Λέτε να γράψαμε κάτι τόσο σοβαρό ελαφρά τη καρδία, χωρίς να το δέσουμε και χωρίς να έχουμε στοιχεία? 

Σας ρωτάμε λοιπόν:

Αφού παραδέχεστε (δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς) ότι υπήρξε θέμα συζήτησης για την απαλλαγή ΦΠΑ στη λιανική πώληση γουνοποιιτικών προϊόντων σε πελάτες τρίτων χωρών, γιατί δεν ενημερώσατε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά? Γιατί οι υπάλληλοι του 1ου Τμήματος της 14ης Διεύθυνσης ΦΠΑ είπαν στους υπεύθυνους του ΣΕΓ ότι η ομοσπονδία ενημερώθηκε και δεν αντέδρασε? Και αφού ενημερωθήκατε σχετικώς από την 14η Διεύθυνση ΦΠΑ, γιατί δεν καλέσατε τους πάντες σε γενική διαβούλευση για να παρθούν αποφάσεις και να γίνουν κινήσεις?


ΘΕΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΝ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΠΑ! 
Οι αρμόδιοι του υπουργείου ακόμη και σήμερα λένε ότι ήταν θέμα ημερών η ανακοίνωση της κατάργησης της απαλλαγής ΦΠΑ. Και τι έγινε? Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ανέβηκαν τα πόδια στον ώμο σας και κάνατε επιτέλους κινήσεις για να προλάβετε το κακό.


ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
Ευτυχώς βέβαια για σας αλλά κυρίως για τον κλάδο,  σας είχαν προλάβει άλλοι με στοχευμένες ενέργειες (που θα ανακοινωθούν σύντομα) και «τελείωσαν» το θέμα εν τη γενέσει του. Αυτό αντί να σας κάνει να ηρεμήσετε και να αποκτήσετε περισσότερη σοφία για τις μελλοντικές πρακτικές σας, λειτούργησε στο μυαλό σας  ως αέρας στα πανιά σας για προσπάθεια να βγείτε από πάνω και μάλιστα με επιθετικότητα και απειλές. 
Αντί να είστε εργατικοί και διεκδικητικοί για τα κεκτημένα και τα αιτήματα του κλάδου, εξαντλείτε την όποια ενέργεια και ορμητικότητα σας σε blogs και συναδέλφους σας με περισσή κομπορρημοσύνη και μένος που αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας.

Δείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον που έγραψε ένας σχολιαστής κάτω από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης σας και δώστε βάση: 

Κύριοι διοικούντες γνώρίζετε την εταιρία Global Blue?http://www.globalblue.com/destinations/greece/tax-free-shopping-in-greece/ επισκεφθείτε την ιστιοσελίδα τους υπολογίστε κάποιες τιμές και θα δείτε οτι το όφελός τους απο την επιστροφή ειναι 35% Σταματείστε την μιζέρια για το ποιος είναι καλύτερος ενωθείτε σταματήστε τις απειλές και προστατέψτε μας.



ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΕΓ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ OLADEKA

Και τώρα κυρίες και κύριοι δείτε το ντοκουμέντο που είχε στα χέρια του ο συντάκτης του oladeka το οποίο μαζί με άλλα στοιχεία της έρευνας που έκανε για το σχετικό θέμα αποτέλεσε τη βάση για το άρθρο. Τι λέει το άρθρο μας? Ότι ακριβώς γράφει και η επιστολή του ΣΕΓ.Τι θα κάνετε τώρα θα απειλήσετε τον ΣΕΓ και το 1ο τμήμα της 14ης Διεύθυνσης ΦΠΑ με μηνύσεις? Η ημερομηνία δείχνει ότι το έγγραφο προηγείται της δημοσίευσης μας: