ΣΥΡΙΖΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

Posted by : Mr. Blog | 1 Ιουν 2014 | Published in


ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ OLADEKA ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ «ΚΑΡΦΙ» ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ! ΕΔΩ
ΠΕΣ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΠΙΟΥΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΟΤΗ, ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ?


Χωρίς να παίρνει ξεκάθαρη θέση και με λογική... ήξεις αφήξεις αυτή τη φορά παρουσίασε και ένα καινούριο πρόσωπο: Αυτό του πολιτικά άνανδρου σπιούνου. Ενώ οι οικολόγοι της Εκάλης το αναφέρουν ξεκάθαρα:  ("...Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφορικά με το
βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 20 Μαΐου και παίζει και στο προεκλογικό περίπτερο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Καστοριά – όπως είπε στο www.zoosos.gr o βουλευτής του νομού Βαγγέλης Διαμαντόπουλος –" )

 ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ZOOSOS.GR?  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!  ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ!  ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!  Ο ΒΑΓΓΕΕΛΗΣ ΔΙΑΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΟΟΟΣΣ!!!! (πέφτει χειροκρότημα)

ο Διαμαντόπουλος προσπαθεί από τη μια να αμβλύνει τις εντυπώσεις της έξαλλης επίθεσης του Δημητρακόπουλου στην Καστοριά και τη γούνα,  (λέγοντας ότι είναι προσωπικές απόψεις του «οικολόγου» από την Εκάλη που μάλιστα αδειάζει σε σχέση με το ότι είναι επικεφαλής του οικολογικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο ίδιος αυτοαποκαλείται - ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ-)  αλλά από την άλλη αναφέρεται στη δημοκρατικότητα του κόμματος που δέχεται όλες τις απόψεις.

Και ρωτάμε εμείς:

Δηλαδή αν κάποιο μέλος του κόμματος αναφέρει ότι ο χ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών και αφού παζάρεψε την ελευθερία του συμφώνησε να συνεργάζεται με την αστυνομία ως πληροφοριοδότης, τι θα πει το κόμμα? Είμαστε δημοκρατικοί άρα όλα παίζουν? 


Λοιπόν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεστε πραγματικά μια πρόταση που είχε ακουστεί στο παρελθόν από ένα πολιτικό αυθεντικό αρσενικό. Μπορεί να του καταλογιστούν διάφορα αλλά την αποφασιστικότητα και τις ηγετικές του ικανότητες κανείς δεν μπόρεσε να τις αμφισβητήσει. Η φράση είναι η εξής: «Όποιος διαφωνεί να κατέβει από το τρένο». Το απόφθεγμα του Ανδρέα Παπανδρέου μάλλον θα σας χρειαστεί.


Δείτε το άρθρο της Εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ:


Με αφορμή τις αντιδράσεις του Θ. Δημητρακόπουλου για το spot της γούνας, ο τοπικός βουλευτής, επέρριψε ευθύνες στην Νομαρχιακή για …αυτόνομες αποφάσεις!!!

Θέση για το θέμα των αντιδράσεων του Συντονιστή του τομέα Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Δημητρακόπουλου, αναφορικά με το διαφημιστικό spot της γούνας που προβλήθηκε προεκλογικά από τη Ν.Ε. Καστοριάς, πήρε ο βουλευτής του κόμματος, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από το τμήμα Περιβάλλοντος και Οικολογίας, αλλά πρόκειται για προσωπικές απόψεις του …συντρόφου του, ενώ δεν αναγνώρισε ως επικεφαλής του εν λόγω τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Δημητρακόπουλο.

«Ουσιαστικά, πρόκειται για μία προσωπική άποψη του κ. Δημητρακόπουλου, την οποία χρησιμοποίησαν .διάφοροι από τον νομό, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ζητήματα από εκεί που δεν υπάρχουν και να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Καστοριάς. Οι επίσημες δηλώσεις μας παραμένουν, εννοείται, ωστόσο, ότι είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και ο καθένας μπορεί να πει τις απόψεις του», σημείωσε ο κ. Διαμαντόπουλος, ενώ, σχετικά με το αν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του κόμματος, δήλωσε: «Δεν υπάρχει θέμα. Δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση του κόμματος, γιατί οι προτάσεις και οι τοποθετήσεις των μελών επί παντός επιστητού, φτάνουν στο κόμμα και, στη συνέχεια, καλούμαστε να τις ενσωματώσουμε ή να μην τις ενσωματώσουμε στο πρόγραμμά μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγει μία ανακοίνωση από τα κεντρικά του κόμματος, γιατί δεν έχει αμφισβητηθεί τίποτα από τις επίσημες θέσεις που έχουμε».

Ο κ. Διαμαντόπουλος, ωστόσο, δεν παρέλειψε να αφήσει και κάποιες .αιχμές σε σχέση με τις ενέργειες της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς, σε ό,τι αφορά την παραγωγή του εν λόγω διαφημηστικούspot, το οποίο, όπως είπε, δημιουργήθηκε, χωρίς ,να υπάρχει η συνέναιση του κόμματος. «Φαίνεται ξεκάθαρα από τις προσωπικές ανακοινώσεις του κ. Δημητρακόπουλου, ότι είναι θορυβημένος και εξίσταται από το διαφημιστικόspotπου δημιουργήθηκε χωρίς να έχει τη συλλογική αποδοχή του κόμματος ως προς την παραγωγή του. Φαίνεται ξεκάθαρα πως θέτει ζήτημα σχετικά με την διαφημιστική καμπάνια του κόμματος, οι οποία πρέπει να αφορά σε κοινές αποφάσεις, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται τριβές. Άρα, οι ευθύνες αναλογούν και σε αυτούς που πήραν αυτή την πρωτοβουλία και .αυτονομήθηκαν σε αυτό το κομμάτι”,είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.
σεντρα