Νίκος Πεπελίδης: Ο νέος πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς

Posted by : Mr. Blog | 8 Φεβ 2014 | Published in

Νίκος Πεπελίδης: Ο νέος πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς
Αλλαγή σελίδας είχαμε για για την Καστοριά, αφού ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στα διοικητικά δρώμενα της ακριτικής ομάδας. Πρόκειται για τον κ. Νίκο Πεπελίδη, που  επανέρχεται στους “γουναράδες”, μετά από σχεδόν έξη (6) χρόνια. Ο κ. Πεπελίδης, που πρωτοεμφανίστηκε στην ακριτική πόλη και στην ομάδα μας, την εποχή του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ήλθε σε οριστική συμφωνία με τον κ. Ουσταμαπασίδη, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις. Στην ουσία ο κ. Πεπελίδης ενεργοποίησε το
προσύμφωνο που είχε υπογραφεί, στα τέλη του Ιανουαρίου, μεταξύ αυτού (σαν εκπροσώπου της Βραζιλιάνικης εταιρίας) και του κ. Ουσταμπασίδη, το οποίο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έληγε στο τέλος αυτού του μήνα.
            Στο άκουσμα της αλλαγής αυτής, στα ποδοσφαιρικά στέκια των “γουναράδων”, επικρατούσε κλίμα ευφορίας, καθώς η διαπίστωση όλων των φίλων της ομάδας ήταν ότι η Καστοριά δεν μπορούσε να προχωρήσει με τον κ. Ουσταμπασίδη, για πολλούς και διαφόρους λόγους.
            Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε κι ελπίζουμε ότι ο κ. Πεπελίδης και οι συνεργάτες του θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα γίνουν η αρχή μιας νέας καλύτερης και ήρεμης εποχής  και θα υλοποιήσουν τα μεγαλεπίβολα σχέδια που είχαν πριν αρκετά χρόνια για αυτήν.

kastoria-fc.com