ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΜΠΕΤΣΚΑ ΜΟΥ!

Posted by : Mr. Blog | 2 Δεκ 2013 | Published in

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ, ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΑΝΕ HOT DOG

Η μόδα του επιλεκτικού ακτιβισμού καλά κρατεί όσο και τα σκάνδαλα της PETA που κατηγορείται σύμφωνα με εκτενή δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο για εκμετάλευση μεγάλων χρηματικών ποσών που λαμβάνει η συγκεκριμένη οργάνωση για
την...προστασία παρατημένων κατοικίδιων που στη συνέχεια η ίδια η οργάνωση θανατώνει!!!  Δείτε ΕΔΩ (PETA kills animals...Κάνουν τους φιλόζωους αλλά πονάνε περισσότερο για τα 36 εκατομμύρια σκοτώνοντας χιλιάδες ζώα!)

Αυτά όμως δεν είναι που κρίνουν και τον πόλεμο. Απλά κερδήθηκε κάπου- κάποτε μια μάχη. Η PETA συνεχίζει το επικοινωνιακό της παιχνίδι ακάθεκτη. 

Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους παραδοσιακούς γουναράδες που πέρα απ το ντιζιάκι τους δεν βλέπουν ούτε τη μύτη τους! Συνεχίζουν να παράγουν τρελές ποσότητες ετοίμων γουναρικών για να πάρουν λίγα απ τους πολλούς (λες και πείστηκαν τρελά από την παλιά κομματική εισπρακτική καμπάνια του Ανδρέα Παπανδρέου) αντί να δημιουργήσουν brand name και να πουλάνε με exclusive τιμές ένα exclusive προϊόν.Λες και πουλάνε μανταρίνια!  
Με το ίδιο σκεπτικό θα πρεπε και η Ferrari να βγάλει περισσότερη παραγωγή με φθηνότερη τιμή πώλησης!  Ο νοών νοείτο...

Επίσης  επιμένουν οι παραδοσιακοί γουναράδες να επενδύουν τρελά λεφτά σε εκθέσεις (δυο στην Ελλάδα) για να προσελκύσουν τους ίδιους και ίδιους γνωστούς πλέον επισκέπτες που έχουν βαρεθεί να κάνουν διακοπές εις υγείαν των κορόιδων!  Σήμερα που η εποχή πεινάει για επικοινωνία, branding, δημόσιες σχέσεις και προβολή, οι γουνοποιοί φωνάζουν δυνατά:   «Απεταξάμην το marketing μπέτσκα μου!!! »
Και το αφήνουν στα χέρια των από μόδα και επιλεκτική ευαισθησία ακτιβιστών ανα τον κόσμο!!! 

Διαβάστε το άρθρο τώρα για να ευαισθητοποιηθείτε και σεις τώρα!


Οι γυναίκες των φωτογραφιών, συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια διαμαρτυρίας για το εμπόριο γούνας.

“Πόσες ζωές μόνο για ένα παλτό;” αναρωτιέται το πλακάτ της ακτιβίστριας.

Οι κόκκινες μπογές συμβολίζουν προφανώς το αίμα των ζώων που γδέρνονται -πολλές φορές ζωντανά – στο βωμό της μόδας και του άπληστου – επιδειξιομανούς lifestyle.





neolaia.gr