ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ?

Posted by : Mr. Blog | 8 Φεβ 2013 | Published in

ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ?
Αναρτήσαμε μια είδηση ΕΔΩ στις 4 Φεβρουαρίου για ένα θέμα που υποτίθεται είναι γνωστό εδώ και καιρό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπεριφερειάρχη κ.Σαββόπουλου σε τοπικό
ραδιοφωνικό σταθμό. Ο δημοσιογράφος του έθεσε ερώτημα ακροατή για το αν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου που ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να περάσει από την Ήπειρο αλλά όπως αποκάλυψε το oladeka  αυτό άλλαξε και τελικά ο αγωγός που θα συνδέσει Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία τελικά θα περάσει από την Καστοριά.

 Ο Σαββόπουλος μουρμούρισε κάτι σχεδόν συνομωτικά στον δημοσιογράφο  και το πέρασε στα πολύ ψιλά λέγοντας ότι πρόκειται για το γνωστό θέμα και θα μιλήσει μια άλλη φορά για αυτό.

Έτσι κάνατε για όλα κύριε Σαββόπουλε, εσείς και οι συνάδελφοι σας.

Περιμένατε την τελευταία στιγμή και σας προλάβανε όλες οι αρνητικές εξελίξεις για το πετρέλαιο, για τον στρατό, για το ΤΕΙ, για την ανεργία, για την υγεία και ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει...

Τι θα πει πρόκειται για το γνωστό θέμα κύριε Σαββόπουλε? Γνωστό για ποιον? για εσάς και μια κλίκα δημοσιογράφων που μοιράζεστε τρυφερές στιγμές και φωτογραφίες σε γεύματα ευχαριστιών?

Ακόμη δεν καταλαβαίνετε το πρόβλημα της θέρμανσης στον τόπο μας? Δεν ξέρετε ότι η Κοζάνη, η Πτολεμαΐδα και η Φλώρινα έχουν τηλεθέρμανση και φυσικό αέριο οπότε έχουν λύσει το πρόβλημά τους? Αν υπάρχει ενδεχόμενο να συνδεθεί η Καστοριά με φυσικό αέριο πρέπει να το αφήσουμε κι αυτό στην τύχη (την ίδια με το ΤΕΙ και τα υπόλοιπα)?

Για άλλα και άλλα στέλνετε 100 δελτία τύπου την ημέρα και γι αυτό μουρμουρίζετε και το κρατάτε μυστικό? ΓΙΑΤΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΕΒΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ?

Αν πάλι αληθεύει η η πληροφορία που έχουμε ότι ο αγωγός θα περάσει απλά από την Καστοριά αλλά δεν θα δώσει σύνδεση σε αυτήν και ότι όχι μόνο δεν θα επωφεληθούμε από το φυσικό αέριο που θα περάσει από τη γη μας αλλά αυτό θα επιφέρει και καταστροφικές συνέπειες για τις καλλιέργειες του νομού?Και σ αυτή την περίπτωση θα μουρμουρίσετε? Θα αρχίσουμε να πιστεύουμε στο τέλος ότι οι σχέσεις σας με τον περίφημο ψιθυριστή του παρελθόντος, σας επηρέασαν.

Περιμένουμε διάφανη, έγκαιρη (εδώ και τώρα) και έγκυρη πληροφόρηση για τον αγωγό που απ ότι φαίνεται υπογράφει η χώρα μας με την Αλβανία την ερχόμενη Τετάρτη στις 13 Φεβρουαρίου ο οποίος θα περνά από την Καστοριά.Εκτός κι αν είναι 100% χαμένο και εκεί ήδη το παιχνίδι οπότε σας παρακαλούμε αντί ενημέρωσης για τον αγωγό περιοριστείτε σε αυτά που περίπου υποσχεθήκατε προ ημερών και παραιτηθείτε μαζί με τους κομματικούς συναδέλφους σας της αγωνιστικής ΝΟΔΕ.