Και η βασίλισσα της Σαουδικής Αραβίας στη Marco Varni η οποία πλέον έχει γίνει η αγαπημένη εταιρία για πριγκίπισσες και βασίλισσες!

Posted by : Mr. Blog | 1 Οκτ 2012 | Published in


Στην Ρόδο για διακοπές βρέθηκε η Βασίλισσα της Σαουδικής Αραβίας και επισκέφθηκε και αυτή το εμπορικό κέντρο της Καστοριανής εταιρίας Marco Varni!

 Τεράστιο θόρυβο έχει προκαλέσει στο νησί των ιπποτών το γεγονός ότι και η Βασίλισσα της
Σαουδικής Αραβίας επέλεξε να επισκεφθεί τη συγκεκριμένη εταιρία, η οποία έχει γίνει πόλος έλξης VIP προσωπικοτήτων που καταφθάνουν στο νησί,  και θεωρούν απαραίτητη  μια βόλτα  στη διεθνή Καστοριανή επιχείρηση.   

Περήφανος αλλά πάντα σεμνός και ολιγομίλητος ο ιδρυτής και ηγέτης της εταιρίας Μάρκος Βάρνης, δέχεται καθημερινά ερωτήσεις από Ροδίτες και άλλους,  για το μυστικό που ελκύει τους υψηλούς επισκέπτες στο ολοκαίνουριο ιδιόκτητο εμπορικό κέντρο που είναι ένα από τα πολλά που διαθέτει η εταιρία σε Καστοριά, Κατερίνη, Ρόδο, Ντουμπάι καθώς και αμέτρητα σημεία πώλησης σε όλο τον πλανήτη.
Η Βασίλισσα επισκέφθηκε διάφορα μέρη της Ρόδου, μεταξύ αυτών την Καλλιθέα και την Λίνδο. 

Στο νησί κατέφθασε με την θαλαμηγό Αbdulaziz (φωτό Nicolas Nanev).Εντύπωση έκανε στους άντρες του λιμενικού η επιμονή της βασίλισσας για την επίσκεψη στη Marco Varni.
H θαλαμηγός Αbdulaziz που ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και η οποία θεωρείται από τις μεγαλύτερες στον κόσμο καθώς το μήκος της φτάνει τα 170 μέτρα και το προσωπικό που εργάζεται μόνιμα πάνω στη θαλαμηγό είναι 70 άτομα (σ.σ.: οι αξιωματικοί είναι όλοι Έλληνες, ενώ το κατώτερο πλήρωμα είναι Φιλιππινέζοι).



Επίσης στη θαλαμηγό από τον περασμένο χειμώνα μέχρι και πριν λίγες μέρες έγιναν διάφορες εργασίες συντήρησης της από διάφορα συνεργεία τεχνιτών από το Βόλο και από τον Πειραιά. Εργασίες, που σύμφωνα με άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν, άγγιξαν το 1.000.000 ευρώ!!!

Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του πλοίου προσανατολίζονται όπως αυξήσουν τη χωρητικότητα του πλοίου από επτά σε εννιά deck (πατώματα), ενώ όσοι είχαν την τύχη να μπουν στα… ενδότερα της θαλαμηγού, κάτι που απαγορεύεται ρητά σε όλους όσοι δεν ανήκουν στο δυναμικό του πλοίου, σημειώνουν ότι δεν έχουν δει θαλαμηγό με τόσους πολλούς… καναπέδες.