Ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης είναι ο πρόεδρος της Καστοριάς για την περίοδο 2012-2013

Posted by : Mr. Blog | 11 Σεπ 2012 | Published in





Το Δ. Σ. της ομάδας δηλώθηκε σε Ι.Κ.Α. και εφορία, σήμερα το πρωί, με τον κ. Ουσταμπασίδη να βρίσκεται στη θέση του προέδρου του ιστορικό συλλόγου.
Ο μέχρι πρότινος φερόμενος σαν πρόεδρος Λευτέρης Υφαντίδης, κατέλαβε την θέση του αντιπροέδρου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φόρτος εργασίας που έχει, δεν του επιτρέπει να ηγηθεί.
Την θέση του γραμματέα κατέλαβε ο Ηλίας Τοκατλίδης, ενώ την σημαντική θέση του ταμία ο Σωκράτης Πέλκας. Γενικός αρχηγός θα είναι ο Γιάννης Μιχάλτσες, ενώ μέλη θα είναι ο Νίκος Δουλγερίδης, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Λάζαρος Λαζάρου και ο Παναγιώτης Βρουσουκίδης, με τον τελευταίο να κατέχει και την νευραλγική θέση του υπεύθυνου τύπου της ομάδας μας.
Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Χρήστος Ασμακίδης, Βασίλης Μπότσαρης, Αντώνης Τάτες και Βασίλης Χριστόπουλος.
Αναλυτικά το Δ. Σ. της Καστοριάς, μετά την τελευταία του αναδιάρθρωση, έχει ως εξής:
Ουσταμπασίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος), Υφαντίδης Ελευθέριος (Αντιπρόεδρος), Τοκατλίδης Ηλίας (Γραμματέας), Πέλκας Σωκράτης (Ταμίας), Μιχάλτσες Ιωάννης (Γενικός Αρχηγός), Δουλγερίδης Νικόλαος (Μέλος), Δημητριάδης Δημήτριος (Μέλος), Λαζάρου Λάζαρος (Μέλος), Βρουσουκίδης Παναγιώτης (Μέλος), Ασμακίδης Χρήστος (Αναπλ. Μέλος), Μπότσαρης Βασίλειος (Αναπλ. Μέλος), Τάτες Αντώνιος (Αναπλ. Μέλος) και Χριστόπουλος Βασίλειος (Αναπλ. Μέλος).