Όλοι νονοί της αρκούδας γίνανε και λένε ότι να ναι!

Posted by : Mr. Blog | 27 Ιουν 2012 | Published inΆλλα λέει ο Ψαρούδας της Καλλιστούς, άλλα είπε ο Παναγιωτόπουλος του Αρκτούρου, και ο καθένας μαζί και με τους τοπικούς δημοσιογράφους που εν μέσω θερινής ειδησεογραφικής ξέρας βρήκαν κάτι να παίζουν, επιδίδονται σε μάχες μπουρδολογίας και ανάληψης καθηκόντων αναδόχου και νονού για το όνομα της αρκούδας που ...
ξαναγύρισε στον Προφήτη Ηλία.


Σύμφωνα μ αυτά που ακούσαμε η αρκούδα έχει μεγάλη καψούρα με την περιοχή στην οποία επέστρεψε και  πάντα κατά τις  ίδιες πηγές, την πολιορκούσε όλο αυτό το διάστημα.Εχθές το πρωί λοιπόν, αφού περιπλανήθηκε για αρκετές μέρες παραλιμνιακά, επέλεξε την όχθη στο σημείο κάτω από το ξενοδοχείο λιμναίον, και κολυμπώντας έφτασε απέναντι στο βουνό του Αγ,Αθανασίου και εγκαταστάθηκε εκεί ξανά.

Και ρωτάμε εμείς: Αφού το ραδιοσήμα από το κολάρο της έδειχνε ότι τόσες μέρες έκανε το μεγάλο γύρο της λίμνης δίπλα σε πολυσύχναστους δρόμους και κατοικημένες περιοχές, γιατί δεν υπήρξε καμία ενημέρωση?
Θα το ξαναπούμε ,είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάποιο δυσάρεστο συμβάν με επίθεση σε άνθρωπο.Γι αυτό κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν μόνο την αστεία πλευρά της υπόθεσης και την αντιμετώπιση με διαθέσεις του τύπου "περιμένετε να δούμε τι θα κάνει" και "εχει πλάκα η αρκούδα να της δώσουμε και όνομα και να την κρατήσουμε για να την βλέπουν οι επισκέπτες με εισητήριο!Τι άλλη μ@λακί@ θα ακούσουμε?

Εντύπωση προκαλούν οι διαφορετικές προσεγγίσεις των εκπροσώπων των Καλλιστώ και Αρκτούρου.Ο Ψαρούδας φαίνεται να διαφωνεί με ιδέες για ζωολογικό κήπο ο Παναγιωτόπουλος όμως κοντοστάθηκε σκεπτόμενος και φάνηκε να του καλάρεσε η πρόταση.Ο τελευταίος δε είπε στον δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις μεταξύ τυρού και αχλαδίου: "Κοίταξε, αν μιλούσαμε από κοντά θα σου έλεγα πολλά πράγματα!"Τι φοβάται ο κ.Παναγιωτόπουλος και δεν μιλάει δημόσια, μην ακούσει η αρκούδα?