Καστοριά: Θανατηφόρο τροχαίο στα πλατάνια στις επτά το πρωί.Νεκρός 20χρονος!

Posted by : Mr. Blog | 1 Ιουν 2012 | Published in


Τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα στο δρόμο από ψαράδικα προς λύκεια στην πόλη της Καστοριάς. Ο νεαρός οδηγός ηλικίας 20 χρονών περίπου, υπέκυψε στα τραύματα του, μετά την σφοδρή σύγκρουση που όπως ακούγεται επήλθε όταν ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος επειδή έστρεψε την προσοχή του σε ένα σάντουιτς που είχε πάρει να φάει και κρατούσε στο χέρι του.


Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί εργάζονταν σε κεντρικό περίπτερο (στάση αστικών)
.

Στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε άλλος επιβάτης.Αυτός ο δρόμος τελικά έχει φάει πολλούς νέους ανθρώπους.Προσοχή παιδιά! Προσοχή αυτές τις ώρες.Ποτό, κούραση ,αϋπνία , ο χειρότερος συνδυασμός με την οδήγηση.


(upd) Αν και δεν έχει καμία σημασία αν το παιδί που έφυγε ήταν 20 ή 23 χρονών οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η σύγχυση που δημιουργήθηκε αρχικά σε σχέση με την ηλικία του οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι που βρέθηκαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν  στο μοιραίο όχημα το δίπλωμα του αδερφού του που είναι 23 χρονών και εργάζεται σε καφέ του εμπορικού. Έτσι και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ηλικία και το μικρό όνομα του άτυχου νέου ήταν λανθασμένες.